Skip to content
Simplifiquem 
les teves anàlisis clíniques

Amb un PACK tens tots els perfils

Enviament de mostres al nostre laboratori

És necessari estar donat d’alta com a client. En cas que no ho estiguis, pots contactar amb el teu comercial, donar-te d’alta des de la web o contactant directament amb nosaltres per aquestes vies:

Per enviar les mostres, posem a disposició diverses opcions. (NOTA: facilitem el contacte d’empreses de transport externes a Voran Netz. En cap cas s’exigeix utilitzar-les. Per aquest motiu, Voran Netz no es fa responsable de l’enviament ni de l’estat del contingut fins que arribi a les nostres instal·lacions).

 • Pots contactar directament amb l’agencia de transport. Els ports poden estar inclosos. El teu comercial et facilitarà les dades de contacte i el nostre número d’abonat així com les condicions i tarifes de transport.
 • També pots fer-nos arribar les mostres amb l’agència de transport que utilitzis habitualment. Si es així, Voran Netz no assumirà el cost en cap cas.

Pots sol·licitar una analítica amb un petitori convencional en paper o pots fer una sol·licitud on-line des de la zona client.

 • En paper:
  • Cal omplir totes les dades per identificar el pacient.
  • Marca les proves que necessitis.
  • Assegura’t que hi ha mostra suficient per a totes les proves, i que el tipus de mostra és correcte per al tipus de prova a realitzar. En cas de dubte, a la secció proves analítiques d’aquesta web pots consultar el tipus de mostra, o pots contactar directament amb nosaltres.
 • On-line:
  • Pots clicar sobre el link sol·licitud on-line per redirigir-te a la zona client.
  • Trobaràs les indicacions per a la sol·licitud a la mateixa zona client. Veuràs que es senzill i intuïtiu, igualment, posem a la teva disposició una guia.
  • Assegura’t que facilites totes les dades per identificar el pacient, així com mostra suficient per a totes les proves.

Per a qualsevol dubte o consulta, posa’t en contacte amb el teu comercial o directament amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t a vorannetz@vorannetz.es

Accés a la BOTIGA VIRTUAL

S'obre l'espai per fer les sol·licituds de proves analítiques.
Accés exclusiu per a clients registrats.

Tràmits online

DONAR-SE D'ALTA ONLINE

Formulari per donar-se d'alta online com a client

IMPORTANT: per formalitzar definitivament l’alta com a client és necessari també enviar-nos l’ordre SEPA de domiciliació bancària omplerta. La podeu descarregar des de l’apartat Tràmits offline. Per motius legals aquest document s’ha de signar i enviar en suport físic.

Tràmits offline

DONAR-SE D'ALTA OFFLINE

Full en format PDF per donar-se d'alta com a client.
Cal descarregar-lo, omplir-lo i enviar-lo a Voran Netz.

PETICIONS D'ANÀLISIS OFFLINE

Full en format PDF per sol·licitar anàlisis.
Cal descarregar-lo, omplir-lo i enviar-lo a Voran Netz.
Disponible en castellà.

ORDRE SEPA DOMICILIACIÓ

Full en format PDF per autoritzar la domiciliació bancària.
Cal descarregar-lo, omplir-lo, signar-lo i enviar-lo a Voran Netz.
Disponible en castellà.

Enviament ORDRE DOMICILIACIÓ SEPA